Hirdetés
A lakosság segítségét kérik

Letörte a sorompót, aztán tovább hajtott

Fotó: Pixabay
Győr+
2020.05.07. 12:35

Több anyagi kárt okozó baleset felderítésében is a lakosság segítségét kéri a rendőrség.

Hirdetés

Április utolsó napján, reggel kilenc órakor Nagyszentjános belterületén, Bana felől, Gönyű irányába. Haladása során – tisztázatlan okból – nekiütközött a vasúti átjárót biztosító félsorompónak, és a csapórudat letörte. A gépjárművezető a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Három nappal korábban, április 27-én Győrben, a Szauter Ferenc utcában, egy autószalon parkolójában feltehetőleg hátramenet során nekiütköztek egy szabályosan parkoló Toyota típusú személygépkocsinak. A vétkes sofőr a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Hirdetés

Garázskapunak ütközött egy jármű a Tompa utca 1. szám alatt Győrben. április 14-e előtt. Ebben az ügyben is számítanak a lakosság segítségére.

Végül Győrben, a Lajta utcában, Győrben április 30-án dél körül – hátramenet során – egy ismeretlen személy járművével nekiütközött egy szabályosan parkoló Suzuki típusú személygépkocsinak, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

A rendőrség kéri mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

Forrás: Police.hu

Kapcsolódó témák: #baleset | #baleset megelőzés | #Győr |
likeold
a fb oldalunkat