Legyél te is Győr+ Angyal!

Németh Bolgárka | Fotó: O. Jakócs Péter
2022.11.23. 13:57

Karácsonyi jótékony akciót hirdet a Győr Plusz Média, Varga Zsófia, az I. Győri Tacsi Tali szervezőjével: Legyél te is Győr Plusz Angyal! néven. Karácsony közeledtével szeretnénk meglepni az egyik győri gyermekotthon lakóit, ezért arra kértük őket rajzolják le, mit szeretnének a fa alá.

Hirdetés

A jótékony kaland ma kezdődött, Zsófi ugyanis az egyenrajzlapokat korábban már bevitte a Nagy Imre úton található – győriek által anyás csecsemőotthonként emlegetett helyre – a rajzos listák pedig elkészültek, így ezek már meg is érkeztek a Győr+ Média szerkesztőségébe. „Ezeket a rajzlapokat összeszedtük és a Győr+ Média közösségi oldalán fogjuk megosztani a hallgatókkal, nézőkkel, olvasókkal, akiknek lehetőségük nyílik Győr+ Angyallá válni” – tájékoztatott Varga Zsófia. 

Varga Zsófia

Győr+ Angyal pedig bárkiből lehet. December elsején fogjuk feltölteni a kívánságokat tartalmazó rajzokat a Győr+ Média Facebook-oldalára, ahol az, aki szeretne angyallá válni, kiválaszthat egy rajzot, ami alatt kommentben jelzi, hogy szeretné valóra váltani az adott rajz tulajdonosának álmát, azaz beszerzi számára a képen található kéréseket. Bízunk benne, hogy mind a 30 rajznak, azaz gyerkőcnek lesz angyala. „Talán karácsony előtt még inkább hangsúlyt fektetünk az adományozásra” – emelte ki Zsófi, aki szerint sokkal jobb így, azaz célzottan jótékonykodni. „Talán abban több ez az adományozási akció, mint a többi, hogy nagyon célirányos. Meg vagyok róla győződve , hogy amit lerajzoltak, annak örülni fognak a gyerekek, és ezeket személyesen is át tudjuk adni, így nem kerül sor például élelmiszerek felhalmozására.” 

Akik angyalokká váltak a komment segítségével, nekik december 16-ig kell behozniuk a kiválasztott rajzok alapján az ajándékokat a Győr+ Média szerkesztőségébe. A Győr+ csapata pedig Zsófival együtt személyesen viszi majd el az ajándékokat a gyerekeknek karácsony előtt. 

Egyelőre nem szeretnénk túl sokat elárulni arról, miket rajzoltak a gyerekek, de tisztálkodási szerek vagy épp egy tábla csokoládé is szerepel a kívánságok között. Reméljük, ezzel a kezdeményezéssel  a gyermekotthon lakóinak karácsonyát mi is egy kicsit boldogabbá tudjuk tenni.

TV-s szerkesztő: Németh Boglárka

Hirdetés