Hirdetés
Rendőrség

Leadták az elveszett pénztárcát, de pénz nélkül

Illusztráció: police.hu
Győr+
2021.03.20. 12:31

Egy nő még decemberben elhagyta a pénztárcáját az egyik győri bevásárlóközpontban, amit ismeretlenek megtaláltak, majd leadták azt az eladóknál, azonban a bukszából százezer forint hiányzott.

Hirdetés

A sértett tanúként tett vallomásában elmondta, hogy a tárcáját vásárlás közben véletlenül az egyik polcon felejtette, majd amikor észrevette a hiányát és visszament az üzletbe, ott az egyik alkalmazott adta azt vissza neki mondván, a bukszáját egy pár találta meg, majd adta le. A nő először megörült a szerencséjének, azonban amikor ellenőrizte a pénztárca tartalmát rájött, hogy abból hiányzik a készpénzének nagy része, a többi is feltehetően csak amiatt maradt benne, mivel azok a tárca egyik rejtettebb rekeszében voltak elhelyezve. A nyomozók visszanézték a bolt kamerafelvételeit, amelyek alapján a cselekmény feltételezett elkövetőiről a médiában felhívást tettek közzé. Lakossági bejelentés alapján a rendőrök beazonosították a párt, és annak férfi tagját gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését és elmondta, hogy párja nem tudott arról, hogy mielőtt leadták a talált tárcát, abból ő kivette a pénz egy részét.

A Győri Rendőrkapitányság az 54 éves férfival szemben lopás vétsége miatt folytatott nyomozás vizsgálatában a szükséges eljárási cselekményeket végrehajtotta, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes járási ügyészségnek.

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat