Hirdetés

Látta valaki Gergőt?! Édesanyja aggódva keresi

Illusztráció: Pixabay
Győr+
2022.09.20. 06:47

Ismét a közösség erejében bízik egy édesanya, aki aggódva keresi Győrben eltűnt fiát, Gergőt. Kérjük, aki bármilyen információval rendelkezik a fiatalember hollétével kapcsolatban, segítsen!

Hirdetés

Először édesanya profilján jelent meg a segítségkérése, amely arról szólt, hogy szeptember 16-én pénteken a Bisinger sétányról eltűnt Gergő és semmit se tudnak róla. Az aggódó anya arra is kérte a közösségi média tagjait, hogy a poszt megosztásával is segíthetsenek, hiszen minél több helyre eljut a felhívás, annál nagyobb az esélye, hogy valaki felismeri a fiatalember, akiről jelenleg semmit sem tudnak.

Az Eltűnt személyek keresése oldal is megosztotta a fiú fotóját, illetve bővebb részletek is közölt az utolsó ismert tartózkodási helyről:

A 24 éves fiatalember utolsó ismert tartózkodási helye a győri Bisinger sétányon található Iparoskör söröző. Pénteken este 18-órakor ide tért be barátjához (tulaj) kért egy szódát majd hirtelen sietve távozott a vendéglátó egységből táskáját és telefonját hátrahagyva. Azóta Gergő Győri albérletébe nem tért haza és életjelet sem ad magáról. Az eltűnt fiatalember 185 cm magas vékony testalkatú, barna hajú és szakállas, barna szemű.

Különös ismertető jele a bal fülében lévő fültágító karika valamint mindkét alkarján tetoválások láthatóak. Eltűnésekor viselt ruházata farmer nadrág, barna kutyás póló és baseball sapka, iratai vélhetően nála vannak. Rendőrségi bejelentés megtörtént körözése kiadása folyamatban van.

Kérjük önöket ha bárki felismerné vagy információja van tartózkodásdi helyét illetően hívják a rendőrséget a 112-es számon. Megosztásokat kérünk! E.Sz.K Hungary”

Gergőről a fotók a cikkben található linkekre kattintva érhetők el!

Kapcsolódó témák: #eltűnt személy | #rendőrség |
Hirdetés