Látta? Segítsen!

Győr+ police.hu
2023.02.28. 13:02

Közlekedési balesetekkel kapcsolatban szemtanúk jelentkezését várja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú személygépkocsival közlekedett február 26-án 17 óra és 21 óra közötti időben Győrben, a Szigethy Attila út 67/b. szám előtti belső szervízúton. Hátramenete során nekiütközött az úttest szélén parkoló Nissan Qashqai típusú személygépkocsinak.

Az ismeretlen, balesetet okozó személy a helyszínről megállás, valamint adatai hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Február 23-án 15 óra 45 perc körül ismeretlen személy az általa vezetett fehér színű személygépkocsival közlekedett Győr belterületén a Schwarzenberg utca felől a 14-es számú főút irányába. A főút kereszteződésénél balra kanyarodott a Széchenyi hídra, melynek során nem biztosított áthaladási elsőbbséget a vele ellentétes irányból, egyenesen közlekedő segédmotor-kerékpárosnak, aki a baleset elkerülése érdekében járművét hirtelen jobbra kormányozta, és elesett.

Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Kapcsolódó témák: #baleset | #rendőrség |