Látta? Segítsen!

Győr+ Fotó: police.hu
2023.01.20. 12:01

Balesetekkel kapcsolatban keres szemtanúkat a rendőrség.

Hirdetés

Január 11-én 18 óra 17 perckor Győrben, Likócs városrésznél az 1 számú főút 122-es kilométerszelvényben található körforgalomban Gönyű felől a Mártírok útja irányába ismeretlen személy közlekedett személygépkocsijával. A csomópontba történő behaladásakor a körforgalom külső forgalmi sávjából áttért a belső sávba, és nekiütközött az Ipari Parktól érkező Audi A3 személygépkocsi jobb hátsó részének. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

Január 12-én 10 óra és 15 óra közötti időben, Győrben, az Árpád út 87/B. szám előtt a Gárdonyi Géza út felől a Tarcsay Vilmos utca irányába ismeretlen személy közlekedett személygépkocsijával. Haladása során feltehetően figyelmetlenség miatt az ott parkoló Honda típusú gépjármű bal oldalának érintőlegesen neki ütközött. A balesetet követően az ismereten személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszámon.

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #baleset | #rendőrség |