Látta a baleseteket? Segítsen!

Győr+ Fotó: police.hu
2023.01.19. 07:00

Anyagikáros balesetekkel kapcsolatban keres szemtanúkat a rendőrség.

Hirdetés

Ismeretlen személy közlekedett ismeretlen típusú gépjárművével január 14-én 21 óra 30 perc körüli időben Győrben a Rozmaring utcában a Zólyom utca irányából a Kertész utca felé. Haladása során az úttal párhuzamosan várakoztatott Volvo típusú személygépkocsi kikerülésébe kezdett, és járműve jobb oldalsó visszapillantó tükrével a Volvo bal oldali visszapillantó tükrének ütközött. Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Január 17-én 8 óra 20 perc körül ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú tehergépkocsival közlekedett Győrszentivánon, a Váczi Mihály utcában a Déryné utca felől az Egressy utca irányába. Közlekedése során figyelmetlenségéből kifolyólag járműve jobb oldalával nekiütközött az úttest mellett kialakított várakozóhelyen leállított Volkswagen Passat Variant típusú személygépkocsi nyitott bal hátsó ajtajának. A történtek után az ismeretlen okozó a helyszínről megállás nélkül, ismeretlen helyre távozott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #baleset | #rendőrség |