Látta? Segítsen!

Győr+
2022.10.21. 10:17

Az alábbi balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya,

Hirdetés

Október 11-én 11 óra 30 perc körüli időben, Győrben, a Jereváni úton József Attila utca felől a Szauter Ferenc utca irányába ismeretlen személy közlekedett gépkocsijával. Haladása során a gépkocsi vezetője a járművének elejével a Jereváni út és Vörössipkás utca kereszteződésénél kialakított kijelölt gyalogos átkelő helyen a Vörössipkás utca felé bicikliző személy kerékpárjának hátsó részének nekiütközött. A kerékpáros elesett és megsérült.  A balesetet követően az ismeretlen személy a helyszínt megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta.

Október 12-én 16 óra és 17 óra közötti időben, Győrben, a Királyszéki út 33 szám alatti üzlet parkolójában egy ismeretlen személy közlekedett személygépkocsijával. Haladása során a parkolóban nekiütközött egy ott várakozó Toyota személygépkocsi jobb hátuljának. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

Október 12-én 20 óra 20 perc és 2022. október 13-án 8 óra közötti időben, Győrben, az Egysori úton az Ezerjó utca felől a Kör tér irányába ismeretlen személy közlekedett személygépkocsijával. Haladása során feltehetően figyelmetlenség miatt nem tartotta meg jobbra tartási kötelezettségét, és járműje bal elejével nekiütközött az Egysori út 11/a szám előtt, az úttest szélén várakozó Renault személygépkocsi jobb hátuljának. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett

Győrben, a Mécs László utcában, ismeretlen honosságú és típusú – feltehetően tehergépkocsival – közlekedett egy ismeretlen sofőr október 18-án 3 óra 30 perc és 11 óra 30 perc között. A Mécs László utca 6. számú épület előtt haladva, feltehetően nem tartott kellő oldaltávolságot az út szélén várakozó Toyota típusú személygépkocsi mellett, és neki ütközött. A balesetet követően az ismeretlen sofőr a gépkocsival a helyszínről adatai hátra hagyása nélkül hajtott el.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #baleset | #rendőrség |