Látta? Segítsen!

Győr+
2022.09.29. 19:21

Három közlekedési balesettel kapcsolatban keres szemtanúkat a rendőrség.

Hirdetés

Ismeretlen sofőr, ismeretlen gépjárművel vélhetően hátramenetet hajtott végre Győrben, a Móricz Zsigmond rakpart 1. szám alatt található parkolóban szeptember 12-én 18 óra 30 perc körül. A sofőr – vélhetően figyelmetlen vezetése miatt – manővere során neki ütközött egy kisfeszültségű áramelosztó-szekrénynek, amelyben kárt okozott.

Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán egy ismeretlen sofőr, ismeretlen rendszámú és típusú tehergépkocsival közlekedett szeptember 26-án 6 óra 45 perc körül. Az autópálya 120-as kilométerszelvényében átsorolt a belső forgalmi sávba, de – vélhetően figyelmetlen vezetés következtében – nem biztosított elsőbbséget egy mellette haladó Toyota típusú autónak. A Toyota sofőrje, hogy az ütközést elkerülje, a személygépkocsit balra kormányozta és a szalagkorlátnak ütközött.

Ismeretlen személy, az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú személygépkocsival közlekedett szeptember 27-én 10 óra és 16 óra 30 perc között Győrben, a Budai úton lévő bevásárlóközpont tetőparkolójában. Az ismeretlen sofőr vélhetően hátramenetet hajtott végre autójával, miközben neki ütközött egy mellette álló Opel Astra típusú személygépkocsinak, amelyben kárt okozott.

A fenti közlekedési balesetek okozói a helyszínről adataik hátrahagyása nélkül hajtottak el.

A fenti esetek körülményeinek tisztázása érdekében tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, a 9024 Győr Szövetség utca 17. szám alatt, vagy a 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszámok valamelyikén.

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #baleset | #közlekedés | #rendőrség |