Hirdetés
Rendőrség

Látta? Segítsen!

Győr+
2022.07.06. 15:01

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Hirdetés

Július 1-én 14 óra 20 perckor az M1-es autópálya 107. kilométerszelvényben Budapest felől Hegyeshalom irányába, Győr térségében ismeretlen személy közlekedett motorkerékpárjával Haladása során a járművén elhelyezett fém csomagtartó doboz fedél, feltehetően rögzítetlensége miatt leesett, amelynek következtében a mögötte közlekedő gépjárművek közlekedési balesetet szenvedtek el. Az ismeretlen személy az eseményeket vélhetően nem észlelte és a helyszínről így folytatta útját, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

Július 4-én 7 óra és 13 óra 50 perc közötti időben, Bakonyszentlászlón, a Nádas út 13. szám előtt a Táncsics Mihály út felől az László király útja irányába ismeretlen személy közlekedett személygépkocsijával. Haladása során feltehetően nem tartott megfelelő oldaltávolságot, és az ott várakozó BMW személygépkocsi hátsó részének nekiütközött. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

Hirdetés

Július 4-én 13 óra 1 perckor Győrben, a Sugár út 21. szám előtt a Vajda János utca felől a Kör tér irányába ismeretlen személy közlekedett személygépkocsijával. Haladása során a gépkocsivezető feltehetően nem tartott megfelelő követési távolságot és neki ütközött az előtte haladó Audi személygépkocsinak. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

Kapcsolódó témák: #baleset | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat