Hirdetés
Rendőrség

Látta? Segítsen!

Fotó: police.hu
Győr+
2022.04.20. 18:33

Anyagi káros balesetekkel kapcsolatban várja szemtanúk jelentkezését a rendőrség.

Hirdetés

Március 29-e 12 óra és március 30-a 12 óra között Győrben, a Votinszky utca 79-81. szám előtt ismeretlen személy közlekedett járműjével a Bácsai út felől a Sárási út irányába. Haladása során a gépkocsi vezetője az ott kialakított parkolóhelyek mellett kihelyezett E-ON kezelésében lévő kisfeszültségű elosztószekrénynek nekiütközött. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátrahagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett

Április 8-án 21 óra és április 9-én 9 óra közötti időben Győrben, a Lehel utcában közlekedett egy ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen rendszámú járművel, a Corvin utca felől a Tihanyi Árpád út irányába. Ennek során a Tihanyi út kereszteződéséhez érve nekiütközött az ott parkoló Volkswagen Passat típusú személygépkocsinak. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátrahagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

Hirdetés

Április 11-án 13 óra 45 perkor Győrben, a Zechmeister úti alsó rakpart, ingyenes parkoló bejárat felöli részén egy ismeretlen személy közlekedett járműjével. Haladása során a szervízút végén hátramenete közben nekiütközött az úttestre merőlegesen parkoló Audi Avant típusú gépjárműnek. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

Április 12-én 11 óra és 15 óra közötti időben ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen rendszámú és típusú tehergépkocsival közlekedett Győrött, a Domb utcán az Újlak utca felől. Ennek során egy építőipari termékeket árusító üzlet előtt megfordult, és nekiütközött az úttest túloldalán parkoló Opel VECTRA típusú személygépkocsinak. A történtek után az ismeretlen sofőr a helyszínről megállás nélkül, ismeretlen helyre távozott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A fenti balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Április 13-án 17 óra 10 perc körüli időben közlekedett ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen rendszámú járművel Mosonszentmiklós, Radnóti Miklós utcán a Vasút sor irányából a Béke utca felé. Haladása során a Lébény-Mosonszentmiklós vasúti átjárón áthaladva a sorompó csapórúdját letörte, majd azon keresztülhajtva távozott a helyszínről. A baleset során kizárólag anyagi kár keletkezett.

A fenti baleset körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja telefonon a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 06/96/215-433 telefonszámon. 

Kapcsolódó témák: #baleset | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat