Látta a baleseteket? Segítsen!

Győr+ police.hu
2022.12.07. 19:28

A rendőrség két közúti közlekedési balesettel kapcsolatban kéri a lakosság segítségét. Aki bármilyen információval rendelkezik a két esettel kapcsolatban, az a megadott elérhetőségek valamelyikén jelentkezhet.

Ismeretlen sofőr, ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú, bordó színű személygépkocsival közlekedett november 28-án 15 óra 30 perec és 15 óra 52 perc között Győrben, a Jereváni út 42. szám alatt lévő áruház parkolójában. Vélhetően parkolási manővere során az áruház előtti parkolósorban leállított Renault típusú személygépkocsi hátuljának ütközött, majd a helyszínről adatai hátra hagyása nélkül távozott.

Győrben, a Batthyány tér 15. szám előtti útszakaszon kívánt leparkolni ismeretlen személy ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú járművel november 25-én 9 óra és 12 óra között. Az ismeretlen sofőr a manőver során – vélhetően figyelmetlen vezetése miatt – nekiütközött az előtte szabályosan várakozó Opel típusú személygépkocsinak, majd a helyszínt adatai hátra hagyása nélkül elhagyta.

A fenti balesetek körülményeinek tisztázása érdekében tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, a 9026 Győr Szövetség utca 17. szám alatt, vagy a 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszámok valamelyikén.

Kapcsolódó témák: #baleset | #felhívás | #rendőrség |