Különleges műsorral ünnepelték a szépkorúakat Likócson

Fotó: Kárpát Zsolt
Győr+
2021.10.17. 18:10

Szép számmal gyűltek össze a szépkorúak Likócson az Idősen napja alkalmából a likócsi Művelődési Házban.

“Nem csak műsorral, hanem egy nagyon finom vacsorával is megajándékozhatjuk az időskorúakat, a képviselőnk segítségének hála” – emelte ki Tarabiahné Kovács Etelka, a Nyugdíjasklub vezetője.

“Az Idősek Világnapja alkalmából szerettük volna köszönteni a helyi szépkorúakat. Visszaállt a Covid előtti időszak, másfél év után végre találkozhattunk olyan idősekkel is, akik eddig nem tudtak részt venni közösségi programokon” – mondta Hajtó Péter, a terület önkormányzati képviselője az eseményen.

Hajtó Péter, a terület önkormányzati képviselője. Fotó: Kárpát Zsolt

Több fellépő is színesítette a napot, Kosár Szabolcs és Józsa Janka dalokkal készült az idősek számára, amelyeket ők is jól ismertek. A két előadó éppen utazások között van, ugyanis óceánjáró hajókon teljesítenek szolgálatot és adnak műsort, így Likócson igazán különleges élményt adhattak az időseknek.

Kosár Szabolcs és Józsa Janka. Fotó: Kárpát Zsolt

Egy klubtárs verset is írt az alkalomra, és bár ő maga nem tudott részt venni az ünnepségen, lelkiekben együtt voltak a Likócsi Barátok Nyugdíjas Klub tagjai. A klubot 3 éve szervezték meg, jelenleg 38 tagja van a társaságnak, és nagyon változatos programokkal töltik idejüket. Legutóbb például Dr. Dézsi Csaba András a szívproblémákról beszélgetett a klubtagokkal. Irodalmi esteket is tartanak, jövő héten író-olvasó találkozót tartanak. A következő program a Munkácsy-kiállítás lesz, ugyanis Hajtó Péter jóvoltából jegyeket is kaptak a klub tagjai.

Fotó: Kárpát Zsolt

TV-s szerkesztő: Kárpát Zsolt

Kapcsolódó témák: #híradó | #Likócs | #nyugdíjas | #szépkorúak | #ünnep |