Hirdetés

Közúti balesetek okozóit keresik

győr+
2019.10.10. 14:20

A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Hirdetés

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett szeptember 13-án 16 óra 30 perckor, Veszprémvarsány belterületén, a 82-es számú főúton Réde felől, Ravazd irányába. Haladása során – eddig tisztázatlan okból – a 82-es számú főút és a Győr-Veszprém vasútvonal kereszteződésében lévő félsorompó csapórúdjának ütközött, ami letört. Az okozó a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett szeptember 13-án 13 óra körül, Győrben, a Tatai út felől, a Tibormajori úton. Haladása során nem tett eleget jobbratartási kötelezettségének, ezért egy Tatai út felől szabályosan érkező tehergépjármű vezetője, hogy a vele történő ütközést elkerülje járművét jobbra kormányozta és egy villanykandelábernek ütközött. Az okozó a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Hirdetés

Ismeretlen személy, Mercédesz típusú gépjárművel közlekedett 2019. szeptember 8-án 21 óra 15 perc körül Téten, a Győri úton, Pápa felől, Győr irányába. Haladása során egy jobbra ívelő útkanyarulatból kihajtva a jobb oldali járdára felhajtott, majd egy beton virágládáknak ütközött, s azt megrongálta. Az okozó a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2019. szeptember 18-án 13 óra 40 perckor, Győrben az 1-es számú főúton, Győrszentiván felől, Abda irányába. Haladása során nem tartott megfelelő követési távolságot és az előtte forgalmi okból lassító Skoda típusú személygépkocsinak ütközött. Az okozó a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2019. szeptember 16-án 13 óra 10 perc és 13 óra 40 perc körül, Győrben, a Bajcsy-Zsillinszky úton. Haladása során eddig tisztázatlan okból nekiütközött egy szabályosan parkoló Volkswagen típusú személygépkocsinak, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó témák: #baleset | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat