Hirdetés
Ne legyen több baleset!

Közlekedjünk figyelmesebben!

Fotó: police.hu
police.hu
2020.01.11. 09:38

Gépjárművezető és kerékpáros is megsérült a Győr térségében történt balesetek során.

Hirdetés

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 8309-es számú út 22. kilométerszelvényében, 2020. január 10-én 16 óra 7 perckor. Egy 19 éves tényői férfi közlekedett személygépkocsival Ménfőcsanak felől, Tényő irányába. Haladása során egy balra ívelő kanyarból kihajtva – a nedves útfelületen – járművének kerekei megcsúsztak, amelynek következtében a bal oldali útpadkára sodródott, és felborult. A járművezető a baleset következtében megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

Fotó: police.hu

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Győrben a Tihanyi Árpád úton, 2020. január 10-én 10 óra 44 perckor. Egy 53 éves kanadai férfi közlekedett személygépkocsival a Kassák Lajos utcában, a Tihanyi Árpád út felé. Haladása során nem biztosított elsőbbséget a Tihanyi Árpád út kerékpársávján közlekedő elektromos kerékpárnak és nekiütközött. A kerékpáros egyensúlyát vesztve a földre zuhant és megsérül, őt a mentők kórházba vitték.

Hirdetés

A balesetek körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotó: police.hu

A hasonló balesetek elkerülése érdekében a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr-főkapitányság az alábbiakra hívja fel a figyelmet:

  • A gépkocsival közlekedők a gyalogos-átkelőhelyek és a közutat keresztező kerékpárutak közelében figyelmesen és körültekintő módon vezessenek!
  • Minden körülmények között tartsák be a KRESZ által előírt szabályokat!
  • A járművezetők mindig az időjárási és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel és figyelemmel vezessék gépjárműveiket! 

…hogy mindenki hazaérjen!

Kapcsolódó témák: #baleset | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat