Köpködött és fenyegetőzött a sofőr

Győr+ Fotó: police.hu
2022.12.30. 09:13

Garázdasággal kapcsolatban tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság.

Hirdetés

A rendelkezésre álló adatok alapján 2022. november 9-én 5 óra 55 perc és 6 óra 10 perc közötti időben egy szürke színű, Mercedes  típusú gépjármű vezetője Győrben, a Mártírok útja és az M19-es  számú főút torkolatát a likócsi körgeometriás csomópont irányába elhagyva, egy fehér színű Peugeot típusú autó elé figyelmetlenül kívánt besorolni. A jármű vezetője, hogy elkerülje az ütközést, fékezett és fény- és hangjelzést adott.

A körgeometriás csomópont előtt, Győrszentiván irányába kb. 200 méterre, a Mercedes a Peugeot elé vágott és megállt. A Mercedes vezetője a járműből kiszállva, az autók között sétálva kiabálni kezdett, majd egy alkalommal a Peugeot bal első ajtajára ráfogott, a járműbe beköpött, folyamatosan fenyegetőzött, a járművet vezető nő becsületét sértegette. Ezt követően a Peugeot vezetője kiszállt autójából, majd kettejük között szóváltás alakult ki.

A fenti eset körülményeinek tisztázása érdekében tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság, hivatali munkaidőben a 06-96/520-000, vagy a munkaidőn kívül is hívható 112-es segélyhívó telefonszámokon. 

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #garázdaság | #közlekedés | #rendőrség |