Hirdetés
Divertimento

Koncertek világsztárokkal

Fotó: Győri Filharmonikusok
Farkas Mónika
2020.07.14. 15:08

A Divertimento műsorában Fűke Géza, a Győri Filharmonikus Zenekar igazgatója ismertette az új, 2020/2021-es évad bérleteinek kínálatát. Boros Mihály, Baráti Kristóf és Rost Andrea - csak néhányan azon világhírű művészek közül, akik fellépnek a kiváló győri társulattal.

Hirdetés

A Megtartva évadban a zenekar októberben a bécsi Musikverein Nagytermében koncertezik, Dmitry Masleev zongoraművésszel. Ez a koncert több bérlet programjába is belekerült, a klasszikus muzsika szerelmesei Európa egyik legnagyobb múltú zenei szentélyében élvezhetik a Győri Filharmonikus Zenekar koncertjét, Berkes Kálmán művészeti vezető dirigálásában. Az új évad műsora elérhető a zenekar hivatalos honlapjáról is: www.gyfz.hu.

A Richter Terem jegypénztára augusztus 7-ig zárva tart, majd a nyári szünetet követően augusztus 10-től, azaz hétfőtől már a megszokott nyitvatartási időben várja a közönséget. Mindazok, akik regisztráltak az ingyenes bérletre augusztus 10-ét követően vehetik át új évadra szóló bérletüket a Richter Terem jegypénztárában, illetve az egyes vidéki helyszíneken. Az átvétel pontos technikai részleteiről hírlevélben, illetve a zenekar honlapján nyújtanak tájékoztatást.

Hirdetés

A 2020/2021-es évadra szóló új bérleteket 2020. július 13-tól a Jegymester hálózatában (www.jegymester.hu), személyesen pedig augusztus 10-től a Richter Terem jegypénztárában a megszokott módon vásárolhatják azt meg.

likeold
a fb oldalunkat