Kigyulladt egy lakás az Ikva utcában – sikerült megfékezni a lángokat!

Győr+ Fotó: Győr+ Média
2023.03.03. 17:52

Kigyulladt egy lakás Győrben, az Ikva utcában, ahol egy második emeleti otthon nappalija és erkélye égett. A tűzoltóknak este hat óra után sikerült megfékezniük a lángokat.

17.56: Befutottak az első hivatalos információk a tűzesetről! A Katasztrófavédelem honlapján azt írják, hogy egy ötszintes társasház második emeleti lakásának nappalija és erkélye ég. A város hivatásos tűzoltói érkeztek elsőként a helyszínre, két vízsugárral kezdték oltani a tüzet, amelyet már körülhatároltak. Az esethez a pannonhalmai hivatásos tűzoltók is kiérkeztek, valamint a helyszínre tart a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.

18.35: Sikerült megfékezni a lángokat: A győri és a pannonhalmai hivatásos tűzoltók a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett két vízsugárral eloltották a tüzet Győrben, ahol egy ötszintes társasház egyik lakásának nappalija és erkélye égett az Ikva utcában. Az egységek átszellőztették a füsttel telített lépcsőházat, jelenleg az utómunkálatokat végzik – közölte a Katasztrófavédelem.

Sérültekről egyelőre nem érkezett információ.

Kapcsolódó témák: #Győr | #lakástűz |