Hirdetés

Kibővített ülést tartott a győri Sportügyi Tanácsadó Testület

Fotó: Győr+TV
Győr+
2021.12.15. 15:14

Dr. Dézsi Csaba András tapasztalt szakemberek felkérésével alakította meg a Sportügyi Tanácsadó Testületet, amely segíti a győri polgármester munkáját.

Hirdetés

A tervek szerint minden évben összehívnak egy kibővített ülést. Az eseményen azok is elmondhatják gondolataikat, megoszthatják észrevételeiket, akiknek a sportágát nem képviselik a testületben. Az első alkalomra december 15-én került sor, az ülésen részt vett dr. Kálmán Csilla, Győr egészséges életmódért felelős polgármesteri biztosa, illetve Patkás Tamás paraúszó, a város paranagykövete.

,,A sérült emberek mindennapjait, a sporttal kapcsolatos tevékenységeit tudom támogatni, adok nekik tippeket és tanácsokat. Az én pályafutásomból merített ötletekkel segítem őket – fogalmazott Patkás Tamás, aki sportolói pályafutásának köszönhetően sokak számára lehet példakép. – Pozitív visszajelzéseket kapok a fiataloktól, úgy látom, inspirálom őket. Volt olyan diák, aki odajött hozzám, és azt mondta, miattam nevez majd be a Balaton-átúszásra.”

Hirdetés

A testületet Radnóti Ákos sportért is felelős alpolgármester vezeti.

,,Még a nyáron bízott meg dr. Dézsi Csaba András polgármester a testület vezetésével. Azóta többször is üléseztünk, megvitattuk a sport aktuális kérdéseit. Folyamatosan zajlanak ezek az ülések, de szükségesnek tartottuk, hogy évente egyszer kibővített nagy tanácsülést tartsunk, amelyre az összes győri sportegyesületet elhívjuk. Örülök, hogy sokan eljöttek. Kikérjük a véleményüket Győr sportéletével kapcsolatban” – jelentette ki Radnóti Ákos.

Galéria: Ács Tamás

TV-s szerkesztő: Zombai-Kovács Ákos

Kapcsolódó témák: #galéria | #híradó | #sport | #tanácsadás | #testület |
likeold
a fb oldalunkat