,,Ki mit tud?” vetélkedőt rendezett az EESZI

Fotó: Ficsór Dávid
Ficsór Dávid
2021.10.28. 15:22

Az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Győr idén is megrendezte ,,Ki mit tud?" vetélkedőjét a Széchenyi István Egyetem éttermében.

Az eseményen 27 produkciót nézhettek meg az eseményen részvevők.

,,Öröm számunkra, hogy meg tudjuk rendezni a vetélkedőt a hagyományos módon. Tavaly is megtartottuk, de akkor a járványhelyzet miatt csak úgy tudtuk megoldani, hogy videóra vettük az előadásokat, és azt nézték meg az idősek. Örömteli, hogy most itt lehetünk a Széchenyi István Egyetem éttermében, az intézmény ezt a rendelkezésünkre bocsátotta” – mondta Kányai Róbert, az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény igazgatója.

A ,,Ki mit tud?” 27 produkciója között csoportos jelenetek, énekek, egyéniben prózai előadások, versek, novellarészletek szerepeltek. Összesen 44-en léptek fel, a produkciókat közel 100 idős tudta megnézni a helyszínen.

Fotó: Ficsór Dávid

,,A Ki mit tud elnevezés azért kedves, mert a megjelenteket a fiatalkorukra emlékezteti. Aki nézte az 1970-es, 80-as években a televíziót, tudja, hogy a Ki mit tud az egyik legnépszerűbb műsor volt. Boldogok vagyunk, hogy itt lehetünk” – fejtette ki dr. Pergel Elza Győr Megyei Jogú Város alpolgármestere.

Kapcsolódó témák: #előadás | #híradó | #ki mit tud | #vetélkedő |