Hirdetés
Kézzelfogható segítség

Kézművesek a koronavírus ellen

Illusztráció: Marcali Gábor
Földvári Gabriella
2020.03.20. 16:57

Az idei XVIII. Jótékonysági Kézműves Bál bevételét, 700 ezer forintot átutaltuk a Petz Aladár Megyei Oktató Kórháznak – közölte Facebook-oldalán dr. Lakatos István, a Győr-Moson-Sopron megyei Kézműves Tagozat elnöke.

Hirdetés

A felajánlással – a kórház vezetésével folytatott egyeztetés után – a kórház azon munkatársait szeretnénk támogatni, akik egészségüket, családjuk egészségét is kockáztatva folyamatosan a frontvonalban dolgoznak a járványhelyzet elhárítása érdekében – írta a tagozatvezető.

Nagy László, a tagozat alelnöke, mint a MET-NA Kft. tulajdonos ügyvezető igazgatója, további felajánlással élt: 800 ezer forintot ajánlott fel erre a célra.

Hirdetés

A tagozat elnökségi tagjai, Prof. Dr. Lakatos István tagozati elnök, Dr. Rácz Sándor tagozati alelnök, Gede Zsolt tagozati alelnök, Czakó Csaba tagozati alelnök és Sántha András elnökségi tag magánemberként fejenként további 50 ezer forinttal csatlakoztak a felajánláshoz.

Aki bármilyen összeggel szívesen csatlakozna a kezdeményezéshez, a címben szereplő szöveget (Kézzelfogható segítség: Kézművesek a koronavírus ellen) a tárgyban megadva, a Dr. Tamás László János főigazgató úrral egyeztetett alábbi kórházi számlaszámra utalhatja adományát:
Győri Kórházért Alapítvány
Adószáma: 1853 2920 – 1 – 08
Bankszámlaszáma és számlavezetője:
Nyugat Takarékszövetkezet (9023 Győr, Bartók Béla u. 2-4.)
59500203-11078294-00000000

Kapcsolódó témák: #jótékonyság | #koronavírus |
likeold
a fb oldalunkat