Hirdetés
Drogériából és élelmiszerüzletből loptak

Két tolvajt is keres a rendőrség

Fotó: Police.hu
police.hu
2020.04.06. 08:39

Két tolvajt is keresnek a győri rendőrök, a hatóság az állampolgárok segítségét kérik.

Hirdetés

Drogériából lopott

A Győri Rendőrkapitányság lopás gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint 2020. február 19-én 17 óra 56 perckor egy ismeretlen nő, az egyik győri drogériából több parfümről leszedte az áruvédelmi eszközöket, majd ellopta azokat. Az üzlet kamerája rögzítette a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, ami ITT tekinthető meg.

Élelmiszerboltból lopott

A Győri Rendőrkapitányság 08010/934/2020. bűnügyi számon lopás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint 2020. február 20-án 15 óra 30 perckor egy férfi, az egyik győri élelmiszerboltból több terméket lopott el oly módon, hogy azokról az áruvédelmi eszközöket leszedte. Két nappal később ugyanaz a férfi visszatért a boltba, majd a korábbi cselekményéhez hasonlóan, ismét eltulajdonított több terméket. Az üzlet kamerája rögzítette a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, ami ITT tekinthető meg.

Hirdetés

A rendőrség kéri, hogy aki a feltételezett elkövetőket felismeri, személyazonosságukkal vagy tartózkodási helyükkel, illetve a két bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Kapcsolódó témák: #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat