Hirdetés
Újabb változások a közlekedésben

Készpénz nélkül válthatunk jegyet

Fotónk illusztráció: O. Jakócs Péter
Győr+
2020.03.23. 10:11

A járványügyi helyzetre való tekintettel, az utasok és az autóbusz-vezetők védelmében hozott új, rendkívüli intézkedés értelmében március 23-tól készpénzmentessé válik a jegyvásárlás a Volánbusz valamennyi járatán – olvasható a Volánbusz honlapján.

Hirdetés

A volanbusz.hu-n azt is közlik:

március 25-én, szerdán üzemkezdettől pedig tanszüneti menetrend lép érvénybe.

Hirdetés

A Volánbusz Zrt. és a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. megállapodása alapján az autóbusz-közlekedési társaság valamennyi helyközi járatán, valamint azon települések helyi járatain, ahol a Volánbusz a szolgáltató, elérhetővé válik a készpénzmentes jegyvásárlás.

Az együttműködésnek köszönhetően megvalósul az applikációban történő jegyvásárlás lehetősége a Volánbusz valamennyi járatán. A mobiljegyvásárlás bevezetésével egy időben a társaság minden helyi, országos, regionális és távolsági járatán felfüggeszti az első ajtónál történő felszállást, a járművezetőket szalagkordonnal határolják el az utastértől.

Az elektronikus jegyek ára megegyezik a hagyományos, papíralapú jegyekével. A teljes árú jegyek mellett elérhetők lesznek az 50 és 90 százalékos kedvezménnyel válthatók is. További információ itt olvasható.

Kapcsolódó témák: #koronavírus | #közlekedés | #Volán |
likeold
a fb oldalunkat