Hirdetés
Rendőrségi felhívás

Kerékpárost ütöttek el a Szigethy Attila úton

Illusztráció: police.hu
Győr+
2022.05.09. 17:07

A sofőr adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Hirdetés

Ismeretlen személy Győrben, a Tihanyi Árpád úton közlekedett ismeretlen rendszámú, fehér színű Skoda Fabia típusú személygépkocsival május 5-én 17 óra körül. A Szigethy Attila útra történő kanyarodásakor nem biztosított elsőbbséget a kerékpáros átvezetőn szabályosan közlekedő biciklisnek, és a járművel elütötte őt.

Győrben, a Zechmeister utca melletti rakparton lévő szórakozóhely parkolójában ismeretlen gépkocsivezető ismeretlen személygépkocsijával vélhetően hátramenetet hajtott végre május 5-én 10 óra és 22 óra között. Manővere során – vélhetően figyelmetlensége miatt – neki ütközött az ott parkoló Citroen C3 típusú személygépkocsinak, amelyben kárt okozott.

Hirdetés

A fenti esetekben a balesetet okozó sofőrök a helyszínről adataik hátra hagyása nélkül hajtottak el.

A rendőrség kéri mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési balesetet látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívás kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán Győrben, a Szövetség utca 17. szám alatt, vagy a 96/520-092, illetve 96/520-094-es telefonszámok valamelyikén.

Kapcsolódó témák: #baleset | #Győr |
likeold
a fb oldalunkat