Hirdetés

Kerékpáros ütött el gyalogost, bokatörés lett a vége

Fotó: Marcali Gábor
Police.hu
2020.05.21. 12:29

Három baleset eddig ismeretlen okozóját keresi a rendőrség, a lakosság segítségét kérik.

Hirdetés

Kerékpáros kontra gyalogos

Ismeretlen személy kerékpárral közlekedett 2020. május 9-én 15 óra körül Győrben, a Nagy Imre úton, az Ikva utca felé. Haladása során nekiütközött egy gyalogosnak és mindketten a járdára estek. A helyszínen sérülést nem tapasztaltak, ezért mindketten folytatták útjukat, a gyalogos azonban később fellépő fájdalmai miatt orvoshoz fordult és ekkor derült ki, hogy bokája eltört.

Hirdetés

Nekitolatott a garázsajtónak

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel 2020. május 11-én 8 óra és 16 óra közötti időben, Győrben, a Mező utcában- feltehetőleg hátramenet során – nekiütközött egy garázsajtónak, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Megrongálódott az utcatábla

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel 2020. május 14-én 10 óra körül, Ikrényben, a Gyöngyvirág utcában – feltehetőleg hátramenet során – nekiütközött egy utcatáblának, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

A rendőrségi kéri mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

Kapcsolódó témák: #baleset | #baleset megelőzés | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat