Hirdetés
Ünnep

Képviselői jótékonykodás

Fotó: Kara Ákos hivatalos Facebook oldala
Németh Boglárka
2021.12.21. 17:46

Kara Ákos országgyűlési képviselő lepte meg karácsony alkalmából a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Győri Gondviselés Házának lakóit. Az intézményben fogyatékkal élőkkel foglalkoznak, a képviselő pedig már több mint 10 éve készül meglepetéssel az adventi időszakban.

Hirdetés

„Nagyon jól érzem magam, ezért is szeretek ide visszajönni évről évre. Ugyanakkor nem könnyű, hogy olyanok vannak itt, akikről nap mint nap gondoskodni kell. Hiányzik valami, amitől teljesebbé válhat az életük, és az egészségük is javul. Amikor idejövünk, szembesülünk mindezzel. Ez nem könnyű találkozás számomra, de másoknak sem az. Ugyanakkor keresem, és szeretem is ezeket a találkozásokat, hiszen szociális végzettségem van eredetileg – mondta Kara Ákos.

Fotó: Kara Ákos hivatalos Facebook oldala

Az országgyűlési képviselő számtalan ajándékcsomagot hozott, még egy új asztalt is fel kellett állítani, hogy minden elférjen. A szaloncukor mellett tisztálkodással kapcsolatos termékek és eszközök kerültek a tasakokba, hiszen erre van a legnagyobb szüksége az intézménynek.

Hirdetés

Az itt élők műsorral is készültek, egy gyönyörű karácsonyi vers és egy ének is elhangzott, majd mindenki személyesen vehette át az ajándékát.

TV-s szerkesztő: Németh Boglárka

Kapcsolódó témák: #ajándék | #híradó | #jótékonyság | #karácsony | #ünnep |
likeold
a fb oldalunkat