Hirdetés
Képviselői kezdeményezés

Karácsonyfát osztottak Gyárvárosban

Fotó: Ács Tamás
J. Kovács Andrea
2021.12.15. 18:24

Fenyőosztást tartottak Gyárvárosban. Hajtó Péter önkormányzati képviselő kilencven család karácsonyi készülődéséhez nyújtott segítséget.

Hirdetés

A nyolc hónapos Petra szülei izgatottan készülnek az ünnepre, hiszen ez lesz az első hármasban töltött szenteste az életükben. Már azt is eldöntötték, hogy rózsaszín és szürke díszekbe öltöztetik fenyőjüket. Örültek a kínálkozó lehetőségnek, rövid tanakodás után sikerült rátalálniuk a megfelelő fára.

Hajtó Péter képviselő teával és forralt borral várta az érkezőket az ETO Stadion parkolójában tartott lakossági fórumára, ahol a jótékony akció mellett lehetőség nyílt felvetni az aktuális problémákat vagy csak egy jót beszélgetni.

Hirdetés

„Ma ér véget az az akció sorozat amit indítottunk. Először 300 mikulás csomagot adtunk át a gyerekeknek. Most karácsonyfát osztunk, valamint a polgármester által megálmodott 750 éves díszgömböt. Csatlakozott kezdeményezésünkhöz a Go-Go Büfé, az általuk felajánlott ajándékcsomagokat szintén most adjuk át. Száz darab fenyőből kilencet intézményeknek adtunk, 91 darabot pedig az előzetesen regisztrált családok, egyedülállók vihetnek haza.

„Fontosnak tartom ezeket a találkozási alkalmakat. Nekünk önkormányzati képviselőknek úgy kell gondolkoznunk, mintha a városon belül egy kis községet irányítanánk, és a lehető legtöbbször kell találkoznunk az itt élőkkel. Közelebb tudunk kerülni egymáshoz, és ezáltal kialakulhat egy jó közösség” – válaszolta a Győr+ kérdésére Hajtó Péter.

Fotó: Ács Tamás

Televíziós szerkesztő: Németh Boglárka

Kapcsolódó témák: #advent | #galéria | #Gyárváros | #Győr | #karácsony |
likeold
a fb oldalunkat