Hirdetés

Kacagás töltötte be az utcát a családi szilveszteren

Fotó: Vig Norbert
Győr+
2021.12.31. 17:35

Idén a szervezett szilveszteri programok a családoknak szóltak, s már délelőtt elkezdődött a mókás kavalkád. Kisebbek és nagyobbak is vidáman kacagtak a bohócokon és tátott szájjal nézték a bűvészek produkcióit.

Hirdetés

A koronavírus-járvány egy kicsit átírta az idei szilveszteri sokaldalmat is. Nem lesz ingyenes koncert és tűzijáték, ahogy az adventi vásár idején sem voltak zenés műsorok. A szervezők igyekeztek elkerülni a túl nagy tömeget, ezért szilveszterre is több órán keresztül tartó, változatos és pörgős programokat szerveztek, leginkább a családoknak.

A Csónakos szobor köré szervezett esemény keretében fellépett a Svihák duó egy interaktív szilveszteri bohócműsorral és Balázs bácsival, majd Kiss Balázs bűvész kápráztatta el mutatványaival a résztvevőket. Rengetegen csodálkoztak rá a vasárzslatszámba menű trükkökre és csalafintaságokra.

Hirdetés

Zsonglőr kabarét is láthattak a kilátogatók, a Tűzfészek Tűzzsonglőr Társulat mutatta be szilveszteri műsorát. Az egyéni és a páros számok ötvözéséből létrehozott egy kabaré jellegű cirkuszi zsonglőr előadást buzogányok, labdák, karikák, diabolók, meteorok és ördögbotok felvonultatásával. A nézők éljenzése jelezte, hogy sikeres előadás volt, sok-sok látványos elemmel.

Igazán remek családi nap volt mai, amely 16 órakor ért véget, hogy átadja a helyet a karneváli sokaságnak és persze a felnőtteknek, hogy ők is kimulathassák magukat az év utolsó napján.

Galéria: Vig Norbert

Kapcsolódó témák: #családi program | #családok | #szilveszter |
likeold
a fb oldalunkat