Hirdetés
Szilveszter

Az álarcok és a parókák is kedveltek

Fotó: Vig Norbebrt
Győr+
2021.12.31. 18:16

Már napokkal ezelőtt berendezkedtek a győri sétálóutcára a szilveszteri kellék-árusok, s az év utolsó napjára végre a jó idő is beköszöntött. Volt is komoly érdeklődés, a legnépszerűbb termékek pedig az álarcok és a parókák voltak.

Hirdetés

Az időjárás lehet, hogy úgy „gondolta”, amit elvett az előző pár napban, azt most visszaadja a Baross utcán található szilveszteri árusoknak. Ugyanis a nyirkos, esős időt mára felváltotta a kellemes, meglehetősen szokatlan enyhe idő. Volt, amikor a Rába Hotel előtt álló hőmérő 16 fokott mutatott…

Viszont a sétálóutcán bámészkodók és vásárlók, na meg az árusok ezt egy cseppet sem bánták, s igaz karneváli hagulat kerekedett az év utolsó napján, még világosban. A kínálat évről-évre egyre gazdagabb, legyen szó az álarcokról vagy a parókákról, mindegyikre nagy a kereslet. Veszik az emberek a gyermekeknek, a komolyabb, drágább kiviteleket pedig saját maguknak is. Sokan mélyen a zsebükbe nyúlnak, hogy megvegyék amit megálmodtak, vagy amit kinéztek maguknak.

Hirdetés

Persze a szilveszter tipikus jelképeit is számos formában és méretben megtalálhatják az emberek: malacok, kéményseprők és négylevelű lóherék sokasága várja a vásárlókat.

Papír és műanyag kürtök, trombiták, ördögpatronok, szerpentin és konfetti mind-mind megtalálható, ahogy a plüssállatok is. Csak a választás nehéz, mert tényleg úgy tűnik, hogy minden van!

Az este pedig még csak most kezdődik! Ha valami mókás kellék még hiányzik a bulihoz, siessetek és szerezzétek be a Baross utcai sokaságban!

Galéria: Vig Norbert

Kapcsolódó témák: #szilveszter | #szórakozás |
likeold
a fb oldalunkat