Hirdetés
Indul a szezon

Jöhetnek a lakodalmak

Illusztráció: Pixabay
Kárpát Zsolt
2021.05.14. 15:19

Fellélegezhetnek azok a párok, akik erre a nyárra tervezték esküvőjüket. Május 28-tól ismét lehet lakodalmakat rendezni jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely miniszter. Ezt a döntést a lakodalmak lebonyolításával foglakozó cégek, vállalkozások is nagyon várták.

Hirdetés

Az egyik győri szabadidőpark tulajdonosa a Győr+ Médiának elmondta, nagy rohamra számítanak a következő hetekben, és mindent megtesznek azért, hogy minden párnak találjanak megfelelő időpontot.

„Az utolsó lakodalmaink tavaly október végén, november elején zajlottak. Ezeket a rendezvényeket már kompromisszumokkal kellett lebonyolítani. Az esti 11 órás zárás és a maszk használata már kötelező volt. Ezután pedig jött a teljes bezárás a lakodalmak tekintetében. Nálunk tulajdonképpen az összes szolgáltatás megszűnt létezni.” – mondta el a Győr Plusznak Dimitriu Ádám az Achilles Park tulajdonos, ügyvezetője.

Hirdetés

A koronavírus járvány előtt ezen a helyen hetente három-négy lagzit is lebonyolítottak. Mivel fél évig zárva voltak és az esküvői szezon is most indul ezért a lehető legjobbkor jött a nyitás. Bár itt még minden csendes és nyugodt, az előzetes szervezés, időpont egyeztetés megkezdődött.

„Azok a párok, akik május végén, vagy júniusra tervezték a lakodalmukat már fellélegezhetnek. Egy kicsit mindenki – amíg ez a dátum nem hangzott el – pánikban volt, még a júniusi rendezvények szervezői is aggódtak. Szerencsére eddig mindenkinek találtunk megfelelő időpontot. Azzal számolunk, hogy ez egy összesűrített esküvői szezon lesz, amilyen a tavalyi is volt.” – tette hozzá a tulajdonos.

A Győr+ TV Híradója is forgatott a témában:

Kapcsolódó témák: #koronavírus | #közösség |
likeold
a fb oldalunkat