Hirdetés
Vaskakas Bábszínház

Jegyed van a Vaskakasba? Mutatjuk mit tehetsz!

Győr+
2020.04.03. 19:49

A Vaskakas Bábszínház csütörtökön kénytelen volt bejelenteni, hogy az idei Győrkőc elmarad, ma pedig arról értesítette szerkesztőségünket, hogy a saját előadásaira mely módon lehet cserélni, illetve visszaváltani.

Hirdetés

„A Vaskakas Bábszínház épülete – így jegypénztára is – a kormány által kihirdetett veszélyhelyzet miatt továbbra is zárva tart” – olvasható a Vaskakas Bábszínház közleményében.

„Márciusi és áprilisi székhelyi és székhelyen kívüli előadásaink (saját és befogadott produkciók) egyaránt elmaradnak.

Hirdetés

Április 6-tól megkezdjük a március és április hónap elmaradt és elmaradó SAJÁT, VASKAKASOS előadásaira megváltott jegyek cseréjét, illetve visszaváltását.

Amennyiben Ön jegyet kíván visszaváltani, kérjük, szándékát a vaskakasbabszinhaz@gmail.com címre küldött „jegyvisszaváltás” tárgymegjelölésű e-mailben jelezze, az alábbi adatokkal:

  • a jegy sorszáma,
  • az előadás címe,
  • az előadás időpontja,
  • 2021. december 31-ig beváltható ajándékutalványra váltja-e be a jegyét, vagy a jegyár visszafizetését kéri – utóbbi esetben, kérjük, mellékelje bankszámlaszámát és a számlatulajdonos nevét.

Köszönjük azoknak a nézőiknek, akik jegyüket ajándékutalványra váltják, vagy csatlakoznak a #nemváltomvissza kezdeményezéshez, így segítve a Vaskakas Bábszínház további munkáját.

A helyzetre való tekintettel a 2020. május 31-én lejáró Matiné bérletek érvényességét 2020. december 31-ig, a 2020. december 31-én lejáró Karácsonyi bérletek érvényességét 2021. május 31-ig automatikusan meghosszabbítjuk.

A befogadott (terembérleti) produkciókra megvásárolt jegyek visszaváltását az adott előadást szervező intézmény munkatársai végzik; amennyiben nem ismerik a produkció szervezőjét, felvilágosítást kérhetnek a teremberlet@vaskakas.hu e-mailcímen.

Jegyvisszaváltással kapcsolatos egyéb kérdéseiket feltehetik a vaskakasbabszinhaz@gmail.com e-mailcímen, vagy munkanapokon 10 és 16 óra között a +36 20 413 9436-os telefonszámon.

Együttműködésüket előre is köszönjük!

A Vaskakas Bábszínház vezetősége

Kapcsolódó témák: #koronavírus | #Kultúra | #Vaskakas Bábszínház |
likeold
a fb oldalunkat