Izgalmas hét várja a házaspárokat

J. Kovács Andrea Pixabay
2023.01.27. 15:09

Változatos programok várják az idei Házasság Hetében a városban és a környéken élőket is. A február 1-19. zajló országos eseménysorozat idei mottója: Szeretetbe kapaszkodva. A helyi programok között találunk előadást, túrát, zenés áhítatot.

Február 1. és 15. között az ifjú és örökifjú házaspárok Szerelmes kalandtúrára indulhatnak, ami egy játékos feladatokkal fűszerezett romantikus séta Győr belvárosában.

Ménfőcsanakon február. 5.–19. között HázasTársas-játékba kapcsolódhatnak be a vállalkozó kedvű férjek és feleségek. A cél, hogy a megszokottnál nagyobb figyelmet szenteljenek egymásra, a kapcsolatukra és minőségi idővel ajándékozzák meg egymást. A feladatok mindegyike otthon, vagy a környék egy-egy egyszerűen elérhető pontján teljesíthető. Ebben a játékban nincsenek vesztesek, a nyeremény pedig annál nagyobb, minél jobban belevetik magukat a feladatok megoldásába.

Az érdeklődők a [email protected] címen jelentkezhetnek február 5-ig. A regisztráció beérkezését követően egy válaszlevélben kapják meg a feladatokat, melyeknek megoldására két hét áll rendelkezésükre.

Február 14.-én, kedden 17. 30-kor Uzsalyné dr. Pécsi Rita „Egymás kedvéért születtünk” című előadását hallgathatják meg az Apor Vilmos Katolikus Iskolaközpontban.

Február 11-19. között érdemes lesz felkeresni a győrújbarát-hegyi buszfordulót. Innét, pontosabban az Arany János utca végén található parkolóból indul a Házaspárok útja. Az út a toboz tanösvényen visz végig, miközben a házasság fontos eseményeit, feladatait, nehézségeit és korszakait jeleníti meg 15 állomáson. A szervezők azoknak ajánlják elsősorban, akik szeretnétek a családi életükben felmerült nehézségek sikeres megoldásához egy kis segítséget kapni.

A Házasság hetének zárásaként a résztvevők február 18-án, szombaton 17 órakor a Szent Imre templomban Zenés áhítaton adnak hálát az együtt töltött évekért, a szeretett társért, a családért.

Mivel a program még bővülhet, érdemes figyelemmel kísérni a Házasság Hete – Győr facebook oldalát.

Kapcsolódó témák: #Győr | #Házasság hete |