Közlekedési baleset

Ittasan okozott balesetet, majd angolosan távozott

Győr+
2023.01.26. 10:17

A győri rendőrök befejezték az 56 éves győri férfivel szemben indított büntetőeljárás vizsgálatát.

Győrben az Új élet utcában közlekedett személygépkocsijával egy helybéli lakos 2022. szeptember 19-én 14 óra körüli időben. Haladása során egy parkolóban, hátramenet közben nekiütközött az ott szabályosan várakozó személygépkocsinak, majd adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről. A bevezetett rendőri intézkedéseknek köszönhetően rövid idő alatt otthonában megtalálták a baleset okozóját, akivel szemben az egyenruhások alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív eredményt mutatott. A férfit a járőrök a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahol ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gépjármű vezetője a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a győri rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldték meg a Győri Járási Ügyészség részére.  

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti!

„… hogy mindenki hazaérjen!”

Forrás: police.hu

Kapcsolódó témák: #baleset | #közlekedés | #rendőrség |