Hirdetés
Hétvégére ajánljuk

Ingyenes családi programok és ajándékkoncert a győrieknek

Illusztráció
Földvári Gabriella
2020.09.03. 11:14

Nyárbúcsúztató rendezvények, koncertek és termelői piac is várja a győrieket szeptember első hétvégéjén. Városunkban lép fel többek között Nagy Feró, Budai Beatrix és Dócs Péter, Soltész Rezső, a The Voices sztárjai, és Demjén Ferenc.

Hirdetés

„Tárt kebelemben reszket a kóc” – Mesék és bábok birodalma című esttel folytatódik a Hangraforgó Klub előadássorozata. A klub vendége ezúttal Kocsis Rozi bábművész. Az érdeklődőket a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér klubhelyiségébe várják (Herman O. u. 22.) szeptember 4-én, péntek 17 órára.

Nagy Feró és Beatrice élő koncertje lesz szeptember 4-én 20 órától a Bridge udvarán.

Hirdetés

Az Újvárosi Művelődési Házban szeptember 5-én 15.30-tól rendezik a városrész nyárbúcsúztató eseményét. A családi programok, kiállítások mellett fellép a Tarnai Rock Band, Budai Beatrix és Dócs Péter magyarnóta énekes is. Részletek ITT.

Győrszentivánon szeptember 5-én rendezik meg a hagyományos Szüreti Napot. A Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ udvarán délután fél négytől várják az érdeklődőket, fellépnek helyi és ismert előadók, többek között Soltész Rezső.

A “The Voices of 2020!” Győr város ajándékkoncertjét szeptember 5-én rendezik meg a Széchenyi téren. Bemutatkozik a 2019-es Plácido Domingo’s Operalia Opera Világverseny első díjasa Adriana Gonzalez. Részletek ITT.

“Védd a helyit, vedd a kisalföldit” – ismét termelői vásár lesz a Dunakapu téren szeptember 6-án 9 és 15 óra között. A gyerekek szórakozásáról szabadtéri, ügyességi fajátékok gondoskodnak animátor segítségével.

A 17. Győri Lemezbörzét rendezik meg a Rómer Házban szeptember 6-án, vasárnap 10 és 16 óra között. Ezúttal is több ezer LP, CD, DVD kerül az asztalokra.

Az első Győri Születés Hete Fesztivált szeptember 6. és 12. között rendezik több helyszínen a városban. Célja a párkapcsolattal, fogantatással, várandóssággal, szüléssel, gyermekágyas időszakkal, kisgyermekgondozással kapcsolatos hiteles információk megosztása. 7 nap, 21 helyszínen 115 ingyenes program. Az esemény babakocsis felvonulással kezdődik vasárnap délelőtt 10.15-kor a Megyeháza téren. Részletes program ITT.

Blahalouisiana koncert lesz szeptember 6-án 19 órától a Bridge kertjében.

Demjén Ferenc Indulj, új csodákat látni… a című koncertturnéja során szeptember 7-én 21 órától Győrben, a Széchenyi téren ad koncertet.

Tálos Péter fotóművész “Szürkeárnyalatok” című kiállítása nyílik a Gyirmóti Művelődési Házban szeptember 7-én, 18 órakor. megnyitja Liziczai Miklós fotóművész a Győri Fotóklub elnöke.

Fotó: O. Jakócs Péter

A Győri Balett társulata az Anna Karenina című darabját viszi színpadra a Győri Nemzeti Színházban szeptember 4-én és 5-én 19 órától, 6-án 15 órától.

Az Együttes egy közleményben hívja fel a nézők figyelmét az előírások betartására:

Kedves Közönségünk!

Nagy öröm számunkra, hogy ismét találkozhatunk Önökkel a nézőtéren. Azért, hogy ez továbbra is így maradjon, kérjük, vigyázzanak ránk, vigyázzunk egymásra!

A Győri Nemzeti Színház épületében több ponton is biztosítunk kézfertőtlenítési lehetőséget, ügyelünk a közösségi terek, székek, mosdók fertőtlenítésére és a nézőtér átszellőztetésére is.

AZ ELŐADÁSOKAT, KÉRJÜK, KIZÁRÓLAG TÜNETMENTES NÉZŐK LÁTOGASSÁK!

Kérjük Nézőinket, hozzanak magukkal maszkot, és viseljék azt a színház egész területén és a nézőtéren is!
Ajánljuk figyelmükbe a balettpénztárban kapható, limitált, logózott maszkunkat, mely megvásárlásával is munkánkat támogatják!

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

likeold
a fb oldalunkat