Hirdetés
Új magazinműsor

Indul a FOTO-ZOOM+

Fotó: Nagy Ferenc
Győr+
2020.09.18. 07:38

Legyél részese te is egy izgalmas digitális kalandnak! Új magazinműsor indul a Győr+ Televízióban: egy valódi fotós és videós tanfolyam.

Hirdetés

A műsor nézői betekintést nyerhetnek a digitális fotózás világába, legyen az portré-, makró- vagy tájképfotózás. A fiatalos, pörgős műsorban negyedórányi terjedelemben ismerkedhetnek meg a profi fotókészítés műhelytitkaival az érdeklődők. Az adások természetesen a legkedveltebb videómegosztóra is felkerülnek, így senki sem maradhat le egyetlen részről sem.

Az első négy adás témája a makró-, városfotó- és tájfotózás, amit két részben láthatnak a televízió nézői. A műsorokban megismerkedhetünk a különböző ágazatok mesterfogásaival és technikájával. Kompozíciós ötletekkel segítséget nyújt a szerkesztő a kezdőknek és azoknak a haladóknak, akik szükségét érzik a további fejlődésnek. A bemutatott technikákat pedig saját és neves fotósok képeivel illusztrálja Nagy Ferenc műsorvezető-szerkesztő.

Hirdetés
Fotó: Nagy Ferenc

A cikkünk illusztrációja szerepel az első adásban, természetesen egy makrófotó, amin egy dél-amerikai piros szemű makibéka látható.

Foto-Zoom+ premier tehát szombat este nyolc órától a Győr+ TV-ben.

Kapcsolódó témák: #Győr+ TV |
likeold
a fb oldalunkat