Hirdetés
Újság, rádió, tv, online

Idén is adnak vért a győri média munkatársai

Fotó: Győr+ Archív
Győr+
2021.01.26. 15:09

Reményeink szerint sok helyre eljut a mostani felhívás, és mások is csatlakoznak a kezdeményezéshez. Február 3-án ismét vért adnak a média munkatársai Győrben!

Hirdetés

A koronavírus-járvány, és a nyomában járó nehézségek közepette fokozott szükség van minden egység vérre, és minden egyes véradóra. Éppen ezért idén is megrendezik a hagyományos év eleji győri média-véradást.

A kezdeményezés több mint másfél évtizedes múltra tekint vissza, az ötletgazda, vagyis a Kisalföld megyei napilap szerkesztőségén kívül már jelezte részvételét az Oxygen Media, és természetesen ott leszünk mi is, azaz a Győr+ Média munkatársai.

A cél nemes: segíteni mindazokon a bajbajutottakon és betegeken, akiknek vérre van szükségük kezelésük, kórházi ellátásuk során.

Hirdetés

A győri média-véradás ezúttal intézményi véradás lesz, ami annyit jelent, hogy a győri vérellátó állomáson, vagyis a Magyar u. 8 alatt tartják meg, február 3-án szerdán, reggel 7.00 és délután 15.30 óra között.

A győri újságírók mellett a Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársai, valamint reményeink szerint több önkéntes civil véradó is csatlakozik a 2021-es felhíváshoz. Ez utóbbira ugyanis lehetőség van.

Fotó: Győr+ archív

Abban bízunk, hogy kezdeményezés híre sok helyre eljut, és sokan a segítők sorába állnak.

Éppen ezért zárásként is arra kérünk, egyben biztatunk mindenkit, akinek lehetősége van rá, hogy nyújtsa karját, és segítse egy egység vérrel a Magyar Vöröskereszt és a Győri Vérellátó Állomás munkáját ebben az embert próbáló időszakban.

Fontos, hogy a február 3-i véradásra is ugyanazok a szabályok és járványügyi óvintézkedések vonatkoznak, amelyek más véradásokra is érvényesek, ezúton is kérjük mindenkitől ezek betartását. A szabályokról részletesen itt lehet olvasni.

Korábban a témában:

Kapcsolódó témák: #Győr | #Győr+Média | #véradás |
likeold
a fb oldalunkat