Hirdetés

Hozzuk ki magunkból a maximumot!

Győr+
2021.07.16. 14:30
Hirdetés

Itt a nyár és a jó idő, amikor még fontosabb a jó alak és a kiegyensúlyozott külső. Akár a szabadban, akár teremben sportolunk, a céljaink eléréséhez és a helyesen felépített edzésterv felépítéséhez mindenképpen kérjük szakember segítségét.

Hirdetés

„Az edzéstervet mindig az adott személyre szabjuk, erőnléti edzésnél és személyi edzésnél is” – mondja Tóth Adrienn erőnléti edző, személyi edző, a Sport &Balance Rehabilitációs és Terápiás Központ munkatársa. A szakképzett edzők által irányított munkát mindig állapotfelmérés előzi meg, ami által képet kapnak arról, hogy az adott vendég milyen formában van, és milyen edzésre van szüksége.

„Lényeges, hogy az edzéstervtől eltérhetünk, ezért hívjuk tervnek. Hiszen ha az adott vendégen látom, hogy nincs olyan jó napja, akkor nem terhelhetem annyira, mint ahogy a tervben előirányoztuk. Ezzel biztosíthatjukszámára, hogy sikerélménye legyen az adott edzésnapon” – hangsúlyozza Tóth Adrienn.

A másik hangsúlyos tényező, ha a testünk formálásáról beszélünk, a gyakorlatok helyes kivitelezése. „A sérülések elkerülése érdekében ez a legfontosabb. Így az első edzésen azzal kezdjük, hogy elmagyarázzuk, mit és hogyan végezzünk. Ezenfelül pedig a biztonsági szabályokat betartva használunk szorítót, vagy éppen magnéziát, hogy a rúd ne csússzon ki a vendég kezéből.”

Hirdetés

A Sport &Balance Rehabilitációs és Terápiás Központban sportág-specifikus fejlesztéssel is várják a sportolókat, amelynek lényege, hogy olyan erőfejlesztés és koordinációjavítás történik, amely segít a sportolónak a sportágában még jobb eredményeket elérni. „Kézilabdázók, teniszezők, atléták, kajak-kenusok is felkeresnek minket ezzel a céllal. De mi nemcsak a profi, hanem a félprofi és amatőr sportolóknak is segítséget tudunk nyújtani, legyen szó gyógytornáról, kiegészítő kezelésekről, rehabilitációs vagy erőnléti edzésről.”

Ne feledjük, ahhoz, hogy a lehető legjobb formánkat nyújthassuk, elengedhetetlen egy edző, aki vezet minket az úton. A közös munkával és a motiváltság megtartásával hozhatjuk ki magunkból a maximumot.

Elérhetőség:
SPORT & BALANCE
Sportrehabilitációs és Terápiás Központ
+36 20 340 4780
facebook.com/sportandbalance.gyor

Kapcsolódó témák: #életmód | #sport |
likeold
a fb oldalunkat