Hirdetés

Hőlégballonból, fényképezőgéppel

Fotó: O. Jakócs Péter
HAK
2021.07.12. 14:30

A város adott otthont a 40. Magyar Nemzeti Hőlégballon Bajnokságnak, ahova még külföldről is érkeztek versenyzők. Számos csodás kép készült, most O. Jakócs Péter fotóriporter kollégánk kedvenc fotóiból válogattunk.

Hirdetés

Olyan élményben volt része az elmúlt napokban a győrieknek, mint még soha! Ennyi hőlégballont egyszerre nem lehetett még látni az égbolton, s mindenkit mosolyra fakasztottak akik látták vagy fotózták őket.

Hajtó Péter önkormányzati képviselő a rendezvény elején elmondta, szeretné, ha az emberek megtöltenék a közösségi oldalakat a sok-sok fotóval, ezzel is vidámabbá téve a mindennapokat.

O. Jakócs Péter, a Győr+ Média fotóriportere abban a szerencsés helyzetben volt, hogy többször is repülhetett egy-egy ballonnal, így olyan fényképeket készíthetett a városról és a környékről, amelyekről sokági csak álmodozott.

Szeretem a repülést, magánemberként és fotósként is.” – kezdte érdeklődésünkre Péter.Szerencsére a magassággal soha nem volt gondom, s mindig nagyon élvezem, amikor az égről fényképezhetek. Csodás látvány, s örülök, hogy nagyszerű pillanatokat is sikerült megörökítenem. Most a kedvenceimből válogattam össze egy galériára valót. Remélem másoknak is tetszeni fog!” – zárta a fotóriporter, aki azt is elárulta: hőlégballonnal repülni azért is különleges, mert tulajdonképpen nem tudják merre viszi őket a széljárás. Így volt, hogy a város felé indultak, de Pannonhalma környékén kötöttek ki, s bizony volt, hogy egy mező kellős közepén, az aratók mellett értek földet.

Galéria: O. Jakócs Péter

Kapcsolódó témák: #napi érdekes |
Hirdetés