Hatgyermekes édesanya kapja a győri női workshop felajánlását

Szigeti Sándor Fotó: Ács Tamás
2024.03.02. 19:03

Nagy sikerrel rendezték meg szombaton a Női Csillogás Workshopot Győrben, az Olimpiai Sportparkban. Az esemény egyúttal jótékonysági adománygyűjtés is volt.

A rendezvény célja az volt, hogy segítse a női közösségek létrejöttét és a fiatal nőket önállóságuk, karrierjük építésében. Az érdeklődőket többek között inspiráló kreatív műhelyek és interaktív programok, stílustanácsadás várta a rendezvény helyszínén, ahol sminkmesterek segítségével bárki átélhette, milyen lehet egy profi modell bőrébe bújni.

A rendezvény szervezője Farkas Anikó és Simon-Gál Doroti volt, akik a Győr+ Média érdeklődésére elmondták: remekül sikerült az esemény, amelyre közel kilencvenen látogattak el az Olimpiai Sportparkba.

„A megjelentek száma és a visszajelzések szerint is sikeres volt a rendezvény, kiválóan érezték magukat mindazok, akik eljöttek hozzánk a mai napon, tartalmas és izgalmas programokon és előadásokon vehettek részt. A társadalmi felelősségvállalás jegyében adománygyűjtést is hirdettünk.

Arra kértük a látogatóinkat, hogy hozzanak magukkal egy cipősdoboznyi adományt. Rengeteg felajánlás gyűlt össze, valaki tartós élelmiszereket hozott, más ruhaneműket és játékokat. Az adományokat egy hatgyermekes egyedülálló édesanyának ajánljuk fel, aki két éve vesztette el a férjét” – mondta el Farkas Anikó, aki hozzátette, további hasonló rendezvényeket szervezését is tervezik.

Galéria: Ács Tamás

Korábban a témában:

Kapcsolódó témák: #Győr | #jótékonyság | #nők |