Hirdetés

Három anyagi káros baleset okozóját keresik

Illusztráció: Marcali Gábor
Győr+
2020.05.19. 15:41

A győri rendőrség a lakosság segítségét kéri a balesetet okozó, ismeretlen személyek megtalálásában.

Hirdetés

Az első esetben a sofőr ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel, május 10-én 12 óra 30 perc és 14 óra 17 perc között, Győrben, a Budai út 1 szám alatti bevásárlóközpont parkolójában – feltehetőleg hátramenet során – nekiütközött egy szabályosan parkoló Ford típusú személygépkocsinak, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

A második esetben a baleset okozója, szintén ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel május 12-én 7 óra 30 perc és 14 óra 20 perc között, Gyömörén, az Arany János utcában – feltehetőleg hátramenet során – nekiütközött egy szabályosan parkoló Opel típusú személygépkocsinak, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Hirdetés

A harmadik esetben a sofőr ugyancsak ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel, május 9-én 18 óra és május 10-én 10 óra között, Győrben, egy bevásárlóközpont Mártírok útja felőli parkolójában – feltehetőleg hátramenet során – nekiütközött egy fém korlátnak, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Kérik mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó témák: #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat