Harmincöt éve a haza és a lakosság szolgálatában

Győr+
2022.12.09. 21:58

A Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetői értekezletet tartott december 7-én, ahol születésnapján köszöntötték Csepi László tűzoltó ezredest, a Győri Katasztrófavédelmi Kirendeltség polgári védelmi felügyelőjét, aki immár harmincöt éve áll a haza és a lakosság szolgálatában.

Hirdetés

Dr. Góra Zoltán tűzoltó altábornagy, főigazgató, Csepi László tűzoltó ezredes részére kerek, hatvanadik születésnapja alkalmából ajándéktárgyat adományozott, amelyet az értekezlet kezdetén Sallai Péter tűzoltó dandártábornok, megyei igazgató adott át. 

Csepi László tűzoltó ezredes, a Győri Katasztrófavédelmi Kirendeltség polgári védelmi felügyelője immár harmincöt éve áll a haza és a lakosság szolgálatában. 1987 óta foglalkozik polgári védelmi feladatokkal. Pályafutása alatt számos gyermek és ifjú katasztrófavédelmi felkészítésében részt vett, pedagógusoknak tartott akkreditált képzéseket és a Nyugdíjas Egyetemen is tartott előadást a mindennapok veszélyeiről az idősebbeknek.

A felkészítések mellett alapvető feladata az árvízi helyzetekben való védekezés. Ezen felül idén részt vett a Magyarországra érkezett ukrán menekültek ellátásában is.

Az ezredes a fiatalokat meghazudtoló aktivitással és lelkesedéssel végzi manapság is a munkáját. 

Csepi László tűzoltó ezredes ez év nyáran Szent László-díjat vehetett át.

Forrás: gyor.katasztrofavedelem.hu

Hirdetés