Hirdetés

Harminc éves a győri „Chio Gyár”

Fotó: Vig Norbert
KZS/HAK
2022.06.11. 14:05

Családi napot szervezni mindig jó dolog, ám különösen akkor örömteli, ha egy cég már 30 éve áll vevői rendelkezésére a sikertermékeivel. Az Intersnack éppen ennyi ideje termel Győrben, szóval van oka az örömre és az ünneplésre. A rendezvényük fontosságát mutatja, hogy dr. Dézsi Csaba András polgármester is tiszteletét tette.

Hirdetés

A győri városvezetés és a győriek nevében tehát a polgármester köszöntötte a családi nap résztvevőit és elmondta, Győr számára kiemelt fontossággal bír ez a gyár.

„Annak idején, amikor a Pom-Bear Maci megjelent mint győri termék, rendkívül büszkék voltunk rá és ez most sem csökkent. Ahogy büszkék vagyunk arra is, hogy ezeket a változatos évtizedeket a gyár átvészelte s itt van.  A legfontosabb pedig az, hogy nagyon sok győri családnak adnak munkát és egzisztenciát. Öröm nézni, hogy a családok összetartására is figyelmet fordítanak, amire ez a családi nap is jó példa. Remélem önök is büszkék arra, hogy Győrben dolgozhatnak, Győrben élhetnek, s remélem önöknek is szívügyük Győr! – mondta dr. Dézsi Csaba András polgármester, aki örömmel járta körbe a helyszínt és beszélgetett a résztvevőkkel.  

Hirdetés

„A győri gyár már 30 éve az alappillére cégünknek. – kezdte a Győr+ Média érdeklődésére Lukács Dénes, üzletág igazgató.  „Szerettük volna ezt a születésnapot családi körben megünnepelni a munkatársakkal, akik itt Győrben körülbelül kettőszázhatvanak vannak. A munkájuk elengedhetetlen, hiszen a keresletünk körülbelül 74 százalékát ők termelik meg. Mondanom sem kell ezek után talán, hogy a tulajdonosoknak nagyon fontos a győri gyár; sőt, ez az Intersnack csoport nagyágyúja! A családi napra én magam is két kislányommal érkeztem, ők pedig egyből az ugrálóvárat nézték ki maguknak még a kocsiból. Jó látni, hogy mindenki vidám és mosolyog, jól érzik magukat a dolgozóink. Késő délutánig maradunk, színes programokkal és finom ételekkel készültünk és külön köszönöm a szervező kollégáknak a segítséget. – zárta az üzletág igazgató.

S valóban, számos kisgyermekes család élvezte már délelőtt is a programokat, mókáztak önfeledten az ugrálóvárban, vagy éppen kipróbálták a csak ránézésre egyszerű műbika rodeót.

Egyébként az eseményen a Győr+ Rádió csapata is kint volt, s Bajzát Zsuzsi és Ferenczy Balázs műsorvezetők számos érdekes részletet osztottak meg a hallgatókkal a 30 éves gyárról, a chipsgyártás menetéről, s még a Pom-Bear Maci is kért tőlük egy közös fotót.

Galéria: Vig Norbert

TV-s szerkesztő: Kárpát Zsolt

Kapcsolódó témák: #családi nap | #gazdaság |
likeold
a fb oldalunkat