Hangolódjunk az ünnepekre a Therápiával!

Győr+ | Fotó: Marcali Gábor
2022.11.25. 12:10
Hirdetés

A minőségi és prémium termékeket kínáló impozáns Therápia birodalom ünnepi köntösbe öltözött. A tulajdonosok egy csomó újdonsággal is készülnek, hogy igazán széppé varázsolják az év amúgy is csillogó időszakát, az adventet.

Hirdetés

Borús, ködös őszi délelőtt van, az utcán a hirtelen jött hideg miatt kabátom összefogva, gyorsan lépkedek a Pálffy utcában található üzlet irányába. Belépve az egyik bejáraton, a szokott jó hangulatra érkezem, akár csak néhány héttel ezelőtt, mikor legutóbb itt jártam, hiszen a csapat a tőlük megszokott közvetlenséggel üdvözöl. Mindig örömmel jövök a belvárosi üzletbe, nemcsak az exkluzív enteriőr miatt, hanem azért is, mert lenyűgöz a 3000 italból és páratlanul gazdag gourmet választékból álló kínálat. Karácsonyhoz közeledve jólesően ünnepi légkör fogad a Therápiában, Horváth Bence és Sztanity Szilárd méltán lehet büszke a város gasztronómiai gyöngyszemére.

„A legnagyobb öröm számunkra, hogy közel 10 éve töretlen népszerűséggel szolgáljuk ki vásárlóinkat. Rengeteg pozitív visszajelzést kapunk, csapatunk folyamatosan bővül, egy nagy család a miénk” – kezdi beszélgetésünket Bence, majd hozzáteszi, hogy rendezvényeiket is komoly érdeklődés övezi. Ennek ékes bizonyítéka, hogy a Zichy-palotában rendezett kétnapos borkóstolójukra villámgyorsan elkapkodták a jegyeket. Nincs mit csodálkozni ezen, a minőségi magyar borok, a kiváló hazai pincészetek garanciát jelentenek a sikerre. „Minden évben igyekszünk megörvendeztetni közönségünket, idén is lesznek újdonságok. A Bor, Mámor, Therápia rendezvényen a vendégek szavazhatnak kedvencükre, vörös, fehér és rosé kategóriákban, a legjobbnak választott borokból karácsonyi csomagot állítunk össze.” – ezt már Szilárd teszi hozzá, s közben egy különleges italt emel le a polcról, a cég egyik egyedi termékét, egy ritkaságot, ami feldobhatja idén az ünnepi asztalok kínálatát.

„A Plantation rumtársaság jóvoltából, idén már második alkalommal került polcainkra saját, exkluzív rumunk. A különleges ízélményt 106 egyedi palackba zárták. A karibi ital a szokásos érlelési folyamatot követően még 7 hónapig spanyol narancsboros hordóban pihent, ettől kapott egyedi hangsúlyt saját rumunk” – ismerteti a szakember.

Sok korábbi célunkat elértünk már, de folyamatosan új terveket fogalmazunk meg, tudatosan keressük a “jó ügyeket“. Egyre fontosabbnak érezzük a társadalmi szerepvállalást, hogy mi magunk is példát mutassunk. Idén a győri Családok és Gyermekek Átmeneti Otthonát választottuk ki jótékonysági akciónk kedvezményezettjének. A Szent Cirill és Method Alapítvány közreműködésével az otthonban ideiglenesen lakó gyerekeknek olyan privát használati tárgyakból álló csomagokat vásárolunk, melyet magukkal vihetnek, mikor az otthont elhagyják, és jobbra fordul a sorsuk. Az adventi időszakban minden egyes, az üzletben eladott párlat árából 100 forintot felajánlunk. Az akció az összefogás erejét jelképezi, hiszen a felajánlás nemcsak a mi jótékonyságunk, hanem vásárlóink is hozzájárulnak. A befolyt összegből az otthonban dolgozó szakemberekkel egyeztetve ágyneműkészletet, törölközőt és tisztálkodási csomagokat vásárolunk a gyerekeknek” – emelte ki Horváth Bence.

A tulajdonosok szerint sikerük titka az, hogy szeretik vásárlóikat. A borkultúra, a magyar borok ügye és a felelősségteljes alkoholfogyasztás terjesztése kiemelt helyen szerepel a Therápia állandó célkitűzései között. A missziós lendület és a folyamatos megújulási vágy soha nem fogyhat ki a csapatból. „Hisszük, hogy jó úton járunk, rengeteg álmunk megvalósult már, de mindig vannak további vízióink. Azt a therápiás közösségi élményt, amit ma a Therápia jelent, szeretnénk még ismertebbé tenni a győriek körében. A kulturált és tartalmas eszmecserék leggyakrabban egy pohár ital mellett történnek, nagy álmokat szövünk, együtt, közösségben gondolkodunk arról, hogyan építhetjük tovább jövőnket” – zárta találkozónkat Sztanity Szilárd.

Therápia – Bor, Párlat, Gourmet Győr legexkluzívabb italkereskedése és gourmet üzlete

Győr, Pálffy út 1.

https://www.facebook.com/therapiabor

(x)

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #gasztronómia | #karácsony | #Therápia Győr |