Hirdetés
A 111. kilométernél Hegyeshalom felé vezető szakaszon

Halálos baleset az M1-esen, Győr térségében

Fotó: Győr+
Police.hu
2020.08.04. 06:03

A belső szalagkorlátnak ütközött egy autószállító tréler az autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán.

Hirdetés

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt augusztus 4-én hajnali fél ötkor az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 111. kilométernél. Eddig tisztázatlan okok és körülmények között egy magyar honosságú autószállító tréler a belső szalagkorlátnak ütközött. A tréler üres volt, rakományt nem szállított, az ütközést követően a belső sávban állt meg. A balesethez műszaki mentés céljából a győri hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a mentőkkel közösen kiemelték az autó utasát. A baleset során a járművezető olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az érintett útszakaszon – a szemle és a műszaki mentés ideje alatt – a leállósávon, rendőri irányítás mellett halad a forgalom. 

Fotó: Police.hu

Frissítés: Befejeződött a műszaki mentés és a szemle az autópályán, ahol korábban halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt. Az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

Hirdetés

Az Útinform adatai szerint a 112-es Győr – Ipari park kihajtó előtt két sávot lezártak a forgalmat a leállóra terelték. Jelenleg közel 3 km-es a torlódás. Negyed órás átjutási idővel számoljanak!

A rendőrség az erre haladó gépjárművezetőket arra kéri, hogy a baleset helyszínén fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Kapcsolódó témák: #baleset | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat