Hirdetés

Halálos baleset a 85-ösön

Fotó: Police.hu
Győr+
2020.07.12. 07:57

Két gépkocsi frontálisan ütközött szombaton este a főút 64. kilométerénél. A balesetben egy ember életét vesztette és többen megsérültek.

Hirdetés

A 85-ös számú főúton, Pereszteg irányából Fertőszentmiklós felé közlekedett egy BMW típusú gépkocsi vezetője július 11-én 19 óra 45 perckor. Közlekedése során a főútvonal 64. kilométerszelvényében, az előtte haladó ismeretlen forgalmi rendszámú gépkocsi előzésébe kezdett. Az előzéskor azonban az erősen nedves útburkolaton a jármű megcsúszott, a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba sodródott, és ott összeütközött a vele szemben haladó Opel típusú gépkocsival. Az ütközést követően a BMW személyautó a bal oldali forgalmi sávba sodródva állt meg, az Opel pedig a menetiránya szerinti jobb oldalon, az úttest mellett álló fák közé csapódott. A balesetben a vétlen autó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, utasa, valamint az okozó jármű vezetője és annak utasa megsérültek, őket a mentők kórházba vitték.

A Soproni Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Hirdetés

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét arra, hogy mindig az időjárási, látási, és útviszonyoknak megfelelően közlekedjenek! Kérjük gondoljanak arra, hogy a balesetek megelőzése csak közös felelősségvállalás alapján lehetséges, azok elkerülése érdekében minden közlekedésben résztvevőnek be kell tartania az alapvető közlekedési szabályokat!

…hogy mindenki hazaérjen!

Kapcsolódó témák: #baleset | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat