Sportszerek és vitaminok

Hajléktalanoknak segített a győri képviselő

HAK
2020.03.29. 18:33

A héten a győri Hajléktalanokat Segítő Szolgálatnál tett látogatást Hajtó Péter önkormányzati képviselő, aki 250 ezer forint értékben ajándékot is vitt a nehéz-sorsúaknak.

Hirdetés

Az önkormányzati képviselő fontosnak tartotta, hogy tájékoztassa a Hajléktalanokat Segítő Szolgálatnál lévőket a kialakult helyzetről, hiszen a koronavírus járvány miatt ők is ki vannak téve a fertőzés veszélyének.

Másnap ismét találkozó volt a programban, amikor Hajtó Péter átadta Sütő Csabának a segítő szolgálat igazgatójának azt a 250 ezer forintot érő csomagot, amelyben sport- és szabadidős eszközök, illetve vitaminok és egyéb élelmiszerek voltak.

Sütő Csaba levélben is megköszönte a látogatását és felajánlását, amelyet Hajtó Péter a képviselői keretének terhére tett.

„Fontosnak tartom, hogy ebben a helyzetben élő és most kényszerű karanténban kerülő emberek minőségileg tudják eltölteni a következő heteket, ezért szereztük be ezeket az eszközöket” – kezdte Hajtó Péter.

Szervezetüket erősítve biztosítani fogjuk minden héten a vitaminokat is, egyeztetve Dr. Dézsi Csaba András polgármester úrral és Sütő Csaba igazgató úrral. Jómagam minden héten egyszer el fogok jönni személyesen is, és tájékoztatni fogom a lakókat az aktuális helyzetről. Fontos, hogy ők is naprakész információkhoz jussanak! Ezúton is kérek minden győri lakost, fokozattan figyeljék a polgármester úr Facebook oldalát és a Győr+ Médiát, mert a leghitelesebb információkat és közleményeket itt találják! Vigyázzanak egymásra!” – zárta a jótékonykodó képviselő.

Kapcsolódó témák: #Győri önkormányzat | #koronavírus |
likeold
a fb oldalunkat