Hirdetés
A város és az egyetem várja a lakosok javaslatait

Győriek segítségével készül az új Sportkoncepció

Fotó: Győr+/archív
Győr+
2020.05.07. 13:39

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata egyetemi kutatók segítségével készíti új, 2020-2025 közötti időszakra szóló sportkoncepcióját.

Hirdetés

A sportkoncepció célja a jelenlegi sportélet felmérése, középtávú terveit tartalmazó sportkoncepció felülvizsgálata, megújítása és a jövőbeni lehetőségek azonosítása.

 Az új koncepció széles körben figyelembe kívánja venni a lakosság igényeit, annak elkészítése során nagymértékben szeretne támaszkodni a győri polgárok véleményére.

Hirdetés

A kérdőív során három témában szeretnék megismerni a lakosság véleményét. Elsőként a várossal, lakókörnyezettel kapcsolatos észrevételeit kérik a lakosságnak. Második részben a város sportéletével kapcsolatos kérdések kerülnek feltevésre.

Mint például: A győri sportágak közül melyek a legkedvesebbek az Ön számára? Ki az győri sportolót, akit példaképként állítana a felnövekvő generáció számára?

A győri sportélet kiemelt területe a hazai és nemzetközi sportrendezvények. Ezért harmadik területként a lakosság véleményét az elmúlt öt évben rendezett sportrendezvényekkel kapcsolatban kérdezik, azoknak a város mindennapjaira gyakorolt hatásaival kapcsolatos tapasztalatokat kívánjuk megismerni, emeli ki Dr. Máté Tünde kutató, egyetemi adjunktus.

Az alábbi linkre kattintva tölthető ki a lakossági kérdőív: https://kwest.limequery.com/434772?lang=hu

Kapcsolódó témák: #Győr | #Helyi sport | #kutatás |
likeold
a fb oldalunkat