Hirdetés
Ki látta?

Győri otthonból tűnt el a 17 éves fiú

Illusztráció: Pixabay
Győr+
2021.08.16. 08:48

Ez év június 7-én Győrben, a Befogadó Otthonból eltávozott, de a hegykői tartózkodási helyére nem tért vissza, azóta ismeretlen helyen tartózkodik a fiatal.

Hirdetés

A Soproni Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat, az ismeretlen helyen tartózkodó 17 éves Czigány Zsolt Péter eltűnése ügyében.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a fiú 2021. június 7-én Győrben, a Befogadó Otthonból eltávozott, de a hegykői tartózkodási helyére nem tért vissza, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatására tett intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre.

Hirdetés

Az eltűnt fiúról fotók itt találhatók.

A Soproni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Czigány Zsolt Pétert felismeri, tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó témák: #eltűnés | #Győr | #Győr-Moson-Sopron |
likeold
a fb oldalunkat