Hirdetés
Magyar Közút

Győri körforgalomra is szavazhatunk

Fotó: Győr+
Győr+
2021.04.20. 10:46

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a Közlekedéstudományi Egyesület A Közlekedési Kultúra Napja rendezvénysorozat keretében pályázatot hirdetett az „Év körforgalma” címmel. A szakmai munkacsoport által kiválasztott 10 legjobb körforgalomra 2021. május 2-ig várják a szavazatokat lájk formájában a szervezők.

Hirdetés

Tiszakécskei, nyíregyházi, sarkadi, győri, pápai, soproni, jászapáti és budapesti helyszínek közül kerülhet ki a 2021-es „Év körforgalma”.

Az online szavazás a Közlekedési Kultúra Napja hivatalos Facebook oldalán zajlik ide kattintva.

Hirdetés

Minden lájk egy szavazatnak számít, vagyis a legtöbb lájkot kapott körforgalom lesz idén is a pályázat győztese.

A Magyar Közút és a Közlekedéstudományi Egyesület szakembereiből álló munkacsoport célja, hogy felhívja a figyelmet az egyik legbiztonságosabb csomóponti típus egyre változatosabb megoldásaira és elismerje az azokat tervező és üzemeltető szakemberek munkáját.

A beérkezett javaslatok közül a munkacsoport az esztétika, a közlekedésbiztonság, a körforgalom műtárgyai és az úthálózat harmonizációja, a gyalogos és kerékpáros átvezetések kialakítása, a gondozottság, valamint a burkolati jelek, burkolatprizmák, gömbsüvegek állapota alapján választotta ki a legjobbakat.

Korábban írtuk:

Kapcsolódó témák: #Magyar Közút |
likeold
a fb oldalunkat