Covid-19 híradó

Az oktatásról is tájékoztattak

Fotó: Facebook
Győr+
2020.11.12. 21:08

A Győri Covid-19 híradó negyedik adása is megjelent, benne a legfrissebb témákkal, kérdésekkel és válaszokkal.

Hirdetés

Dr. Dézsi Csaba András Győr polgármestere már negyedszer jelentkezik a legfrissebb hírekkel a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban.

A mai adásban is szó esik a maszkhasználatról, kérdésekre válaszol a polgármester, illetve téma a cégek, intézmények kapcsán felmerülő információik és elhangzanak a fontos tudnivalók a szociális kérdésekben és az oktatást illetően is.

Dr. Pergel Elza alpolgármester az aktualitásokon túl egy kéréssel is fordult a nézők felé:

Radnóti Ákos alpolgármester beszélt a Vásárcsarnokot és a piacot érintő szabályokról, a sportlétesítményekről, az OSP-ről, a Győri Nemzeti Színházról, a Győri Filharmonikus Zenekarról, a múzeumokról, a Generációk Házáról, a könyvtárakról, a könyvnapokról és az állatkertről is.

A teljes Covid-19 híradó itt is megtekinthető:

Amint megírtuk, a Covid-19 Híradó Győrben a járványhelyzet napi aktualitásairól dr. Dézsi Csaba András, Győr alpolgármesterei, szakemberek és helyi intézményvezetők számolnak be mostantól rendszeresen.

A győri Covid Híradók elérhetők illetve visszanézhetők dr. Dézsi Csaba András Facebook-oldalána Győr+Televízióban, és természetesen itt helyben, online is beszámolunk róluk.

Kapcsolódó témák: #Győri önkormányzat | #koronavírus |
likeold
a fb oldalunkat